Fodlæsning

Dine fødder har båret dig hele livet og de viser under en fodlæsning det liv, som du har levet, og det er et redskab til selvudvikling.

Måske vælger du fodlæsning, fordi du er nysgerrig, eller fordi du har konkrete spørgsmål til dit liv.

Håndlæsning og fodlæsning er under samme tag. Under fødderne har vi ca. 7000 nerveender og i hænderne er der 700. Dit liv aftegner sig i dine fødder, og det er lige det jeg arbejder med som fodlæser.

I fodlæsning bruger vi neglene, farverne i huden, fodens form og tæerne, og under fødderne ser jeg på aftegninger. Jeg kigger også på, hvordan du står på foden. Det hele giver et fuldendt billede af dig og din personlighed.

Fodlæsning er ikke en spådom, men fakta om dig, oftest ting du ved, men lige have glemt at tage højde for, måske får vi sået et lille frø i dig, som du kan vælge at lade vokse og blive større til stor glæde for dig.

Under booking har jeg lavet behandlingsforslag, du kan vælge imellem, men jeg er altid fleksibel og vi hjælpes ad med at vælge det, som du vil få mest glæde af.

Alt hvad der bliver sagt til dig er kærligt og blidt, som tidligere nævnt, så er det ikke spådom, men fakta om dit liv, og det du står i lige her og nu.

1

Booking af fodlæsning

Fodlæsning kan ske i min klinik, også over zoom, messenger eller face time, hvor du inden vores aftale sender billeder taget af dine fødder og har sendt dem til mig via din mobil. Instruks følger fra Helles Helseråd, hvis du vælger denne form.

Den dag du kommer til fodlæsning eller tager billeder af dine fødder, skal neglene være uden neglelak. Neglene bruges under fodlæsningen. En negl er ca. 1 år om at vokse ud og en stresset periode og choks ses som en rille i neglen. Farverne og pletter i neglene fortæller noget om dig, hver tå har et tema, bare så spændende, hvad de fortæller os, du vil blive overrasket.

Blindtegning

Blindtegning, som du kan lave til mig af den fod, du føler for at tegne, uden at kigge på papiret med kun foden. Instruks følger.

Når du tegner en blindtegning, er det din underbevidsthed, som fortæller os noget helt specielt om dig, noget som kommer frem i lyset, og som du har behov for at tage dig kærligt af. Det kan være vi skal kigge på et nyt pejlemærke i dit liv, eller hvad du skal styre udenom for at ramme din rette vej i livet.

1

Træk af kort

Træk af kort kan hjælpe os til at belyse nogen ting omkring dig, din underbevidsthed vælger et kort for dig, det føles rigtigt for dig netop at trække et helt bestemt kort, det tager vi med under behandlingen, og jeg tolker på det. 

1
1

Opsummering

Fodlæsning viser de følelser, som kan være årsagen til dine ubalancer og giver dig en indsigt i dit indre jeg. Læsningen kan stå helt alene, og vi kan bruge det til at danne os et overblik, om vi skal arbejde videre med dine ubalance og gå videre med et forløb, det er jo op til dig, hvad du har behov for.