Velkommen til Helles Helseråd

Det jeg har allerbedst erfaring med i min klinik er at starte med en zoneterapibehandling eller en fodlæsning. Det giver et godt overblik i, hvad du står i her og nu, og det giver os mulighed for sammen at lave et behandlingsforløb, hvor vi starter med det mest vigtige og får det hele med.

I min klinik tilbyder jeg kombinationsbehandlinger og individuelle forløb for både børn og voksne indenfor:

Zoneterapi, homøopatisk rådgivning, Bachs blomsterterapi, fodlæsning, healing, massage, øreakupunktur og laserbehandling

Kombinationsbehandling skal forstås således:

Med mine mange års erfaring står jeg til rådighed for dig som klient, jeg udvælger, det som passer helt præcist til dig.

De områder jeg har god erfaring med at behandle er:

Smerte
Går du med en smerte, så er det smerten, vi forsøger at få væk, fordi ingen skal blot lære at leve med en smerte, som kan lindres eller forsvinde.

Har du allergi og snue, så er det Helle du skal bruge
Døjer du med allergi, jamen så har du ved at kontakte mig fat på en stor ekspert på området, og for mig er det meget enkelt at behandle med dråber og magnetkugler på øret (øreakupunktur). 

Eksem som kløer, svier og hæver op
Eksem kan være hårdnakket og kræver ofte længerevarende behandling. Jeg står til rådighed uanset hvilken type eksem det er, og der findes altid en måde at gribe det an på.
Hvis du har tålmodighed, så vil jeg gerne følge dig i din vej, mens du er i et forløb hos mig.

Healing er ikke et nyt område for mig, for det er den proces, der starter allerede, når vi snakker sammen første gang. Du vil ret hurtigt mærke healing som en lettelse og bedring, fordi jeg kan tilbyde dig en unik behandling, som passer lige nøjagtigt til dig og dine behov.

Læs gerne om klienternes udtalelser, det giver dig en god fornemmelse af, hvem jeg er og hvordan et behandlingsforløb kan se ud.

Ved siden af min klinik Helles Helseråd har jeg i mange år arbejdet som homøopatisk rådgiver ved Foreningen Alma, som er en forening, der giver råd om brugen af Allergicas dråber. Al min viden på det område kommer dig til gode, når du vælger at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at møde dig i klinikken.