Rådgivning

Den dybe samtale med dig som klient bliver vægtet særligt højt, det vil sige, der bliver sat god tid af til at lære dig at kende, til at lytte til din sygdomshistorie. Forbered dig på, at det er det, jeg vil spørge indtil, hvad der er sket i dit liv, på den baggrund kan vi starte et behandlingsforløb. 

Kommer du i klinikken får du en skriftlig plan med hjem og træffes vi i en telefonrådgivning, da vil jeg sende planen på mail til dig.

Antroposofisk rådgivning

Netop den antroposofiske vinkel gør, at vi får hele mennesker med, både krop, sjæl og ånd. 

Jeg blev inspireret i starten af min karriere af Allergica s stifter Peer Bach Boesen og hans metoder og midler til at hjælpe mennesker med f.eks. en allergi eller eksem.

Peer Bach Boesen har studeret Rudolf Steiners teorier. Det er grundstenen i den antroposofiske behandling.

Helt fra starten af mit virke som behandler har jeg brugt Allergicas dråber til at støtte i et behandlingsforløb.

Da jeg blev færdig som homøopatisk vejleder fik jeg stor lyst til at arbejde for Foreningen Alma og det lykkedes for mig at få et job i Almas telefonrådgivning, der tilbydes rådgivning til andre behandlere og helsekost butikker.

I min klinik tilbyder jeg rådgivning til dig, hvor jeg netop anbefaler Allergicas midler. 

Hvad er homøopati

De fleste kender allergimidlet Høron og ud fra det middel, vil jeg gerne forklare dig, hvad homøopati er og hvordan det virker.

Høron indeholder bl.a. udtræk af cepa løg, som du ved så vil dine øjne og næse løbe i vand, især hvis du står længe og smitter løg i køkkenet.

Når du får cepa løg i homøopatisk form, da sker det modsatte nemlig at problemet med sviende øjne stopper og det afhjælper en tilstoppet næse. Der er mange andre ting i midlet Høron, som jeg gerne vil fortælle om ved en anden lejlighed.

Der findes hæfter på: Hæfter Arkiv - Foreningen Alma (foreningen-alma.dk) hvor du kan læse meget mere, og føler du behov for at rådføre dig med en professionel behandler med mange års erfaring så kontakt gerne mig i klinikken.

Det kan nemlig være svært at vælge det helt rigtige til sig selv eller dem vi har tæt på, fordi der netop er så mange muligheder. Desuden kan forekomme førstegangsforværring, som du trygt kan fortælle til mig og er du i et forløb, så vil jeg fortælle dig, hvad du skal gøre.

Det handler jo om at finde årsagen og løsne op for den, det kunne være gamle indkapslet betændelsestilstande eller chok, og dermed en uhensigtsmæssig overreaktion, som får dig til at føle dig uoplagt eller syg.

Lidt at tænke over, men ring endelig og spørg, jeg er klar til at hjælpe dig.
 

Homøopatisk vejleder 1Homøopatisk vejleder 2