Hvad er fodlæsning?

Fodlæsning er nyt i Danmark og er til dem som tør vise mig deres fødder, og hvis du har spørgsmål til dit liv.

Der er hjælp at hente i en fodlæsning og ser vi på foden ovenfra, så er det som omverdenen ser dig og hvis vi ser fødderne fra fodsålen, så er det din sjæl, vi kigger ind i.

Fodlæsning handler om følelser og hvordan du lever dit liv og om du er på rette vej, om du lever dine drømme ud og når dine mål. Du vil gå opløftet hjem og være mere klar på, hvad du selv kan gøre.

De fleste vil blive bedt om at elske sig selv højere, udøve egen omsorg.

Mit mål er at give dig et stort indblik i hvad jeg kan læse i dine fødder og at du får lyst til og har tillid til, at jeg tager luppen frem og fortæller dig, hvad jeg ser. Vi kommer til at drøfte det på en kærlig måde. Jeg vil bruge min intuition til at hjælpe dig på en positiv måde og du vil føle dig set.

Du vil få overblik over dine muligheder og lyst til at lave små ændringer, så du føler dig langt bedre tilpas.

Lidt mere om fodlæsning

Det jeg bruger fodlæsning til er, at skabe balance i dit liv, idet jeg får øje på dine udfordringer, og vi kan sammen se på dem. Dine følelser og tanker ses i dine fødder, samt dine gode egenskaber og hvilke muligheder du har for at udnytte dem. Fødderne fortæller, om du når dine mål og ønsker. Om du kommer til at udleve din passion.

Dine fødder har båret dig hele livet og dit liv afspejler sig i dine fødder, som fodlæser tolker jeg på:

Fodens form og farve, det fortæller meget om dig og dit fundament.

I Neglene ses dit liv de sidste 12 måneder, fordi en negl tager et år om at vokse ud, det vil sige, hvis der er en dyb fure, så har der været en krise i dit liv, som har givet dig stress og en masse tanker.

Sådan foregår det

Du bestiller en tid og vælge om du vil komme i klinikken eller vi skal gøre det via zoom og hvis virtuelt, så vil jeg sende dig en instruks om hvordan du tager billeder af dine fødder, billeder kan du evt. sende pr. mail eller via din mobil.

Læsningen og spørgsmål tager 1  time og du kan som tillæg til fodlæsningen vælge en homøopatisk rådgivning eller zoneterapi, det forlænger behandlingen til 1½ time.

Du kan godt begynde at glæde dig.