Jeg tilbyder klar til fødselsbehandling, det kan være massage, zoneterapi, samtale og evt. homøopatisk behandling.

Hvor du kan blive afspændt og komme frem med det, som du virkelig har på hjertet.

Ro før en fødsel er vigtigt og når du som vortende mor føler dig godt tilpas og ikke skal kæmpe med angst for hvordan din fødsel vil være, så får du ro på til at danne hormonet oxytocin, som vil give dig gode veer og får din mælk til at løbe til barnet, når du senere skal amme.

Hos Helles Helseråd er der plads til at tale om alt som rør sig i dig af bekymringer omkring fødsel, amning m.m. eller blot plads til at hvile i fred og ro.  

Som mor til 2 døtre og stedmor til 3 døtre og med en dejlig flok af 6 børnebørn, så har jeg lagt øre til meget ammestue snak, jeg har som mor deltaget i før fødselskursus, efterfødsel og gået i mødre grupper, så med alt det og alt det mine kære klienter gennem tiden har fortalt mig, ja så pøsser jeg gerne ud med min erfaring eller jeg kan nikke genkendende til det som du kommer og fortæller mig og sige til dig: tag det helt roligt, dit barn skal nok komme til verden, når det er klar til det og når du er klar til at tage opgaven at føde barnet.

Du vil blive overrasket over hvor meget din krop kan klare og hvor robust sådan et lille bitte spædbarn er, de er skabt til at blive født og komme igennem din livmoderhals og skede, ud til den verden som er klar til at modtage dem. 

Du kan bestille en tid og blot vælge zoneterapi 1. gang, så aftaler vi nærmere når du kommer i klinikken.